5o

У боях за Україну загинув Герой України Олег Степанович ПЕРЕГУДА

  • 2022.06.16 15:30
    • Актуально
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 648

На війні з російським ворогом 14 червня загинув Герой України Олег Степанович ПЕРЕГУДА, уродженець села Пійла. 31 березня йому виповнилося лише 35. Людина честі, слова, мужності, нездоланної сили волі!

У 2014 році Олег пішов служити добровольцем на Донбас. Після двох років захисту кордонів нашої держави та поранення повернувся додому. З друзями-ветеранами у м. Івано-Франківську започаткували «Українську Розумну Автоматику». Разом розробили легендарну приліжкову панель для лікарень, яка містить систему виклику лікаря, світильники, доступ до Wi-Fi та ін.

Останні п’ять років Олег з дружиною мешкали в м. Івано-Франківську. З метою допомоги ветеранам створили реабілітаційний центр для воїнів та учасників АТО «4.5.0. Прикарпаття». І це лише кілька з його величним справ для людства!

Любив рідну землю, державу усім своїм серцем та реальними діями. Україна для нього була понад усе! Тому й пішов на війну у перший же день! І стояв за Батьківщину, за рідну землю до останнього.

Загибель Героя Олега ПЕРЕГУДИ - це непоправна, не співвимірна ні з чим втрата для всієї громади, для нашої неньки-України!

Розділяємо біль за найкращим сином українського народу разом з родиною, друзями, побратимами та низькою схиляємо голови у скорботі.

Україна вже перемогла, бо має таких Героїв!

Вічна тобі пам'ять, Олеже!

Слава Україні!

Слава її ГЕРОЯМ!

Інші новини