13o

Повсюдно в Україні триває рекрутингова кампанія з відбору мотивованих добровольців у «Гвардію наступу».

  • 2023.03.17 08:10
    • Громада
  • 427

На сесії депутати Калуської міської ради, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств мали можливість почути з перших уст відповідальних осіб - посадовців Калуської районної військової адміністрації, Національної поліції, Національноі гвардії та Державної прикордонної служби інформацію щодо особливостей зарахування у стрій «Гвардії наступу», проходження служби добровольцями та переваг.

❗️Головним позитивом тут є те, що добровольцям надається право самим обирати напрямок та специфіку майбутньої служби.
А спектр підрозділів, які формуються, доволі широкий. Калушан сьогодні чекають усюди, зокрема:
????Національна гвардія України пропонує долучатися до 14-тої бригади оперативного призначення "Червона калина", яка має брати участь у наступальних операціях на сході України.
????Державна прикордонна служба запрошує у 15-ий мобільний прикордонний загін Держприкордонслужби України "Сталевий кордон".
????Нацполіція чекає добровольців у штурмову бригаду "Лють".
????Про умови конкурсного відбору до штурмових бригад, про вимоги до кандидатів та процедуру подачі заявок - всі ці питання, якими найчастіше цікавляться вмотивовані добровольці, обговорили сьогодні.
Основу нових бригад, за запевненням військовослужбовців-гвардійців, складається з офіцерів та солдат, які мають неабиякий бойовий досвід. Кожна бригада матиме найсучасніше обладнання, техніку, зброю. ????
Для всіх добровольців “Гвардії наступу” збережуться пільги, передбачені для військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів.
????Всі добровольці матимуть конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною українських захисників.
Для підрозділів передбачено підготовку терміном 2-4 місяці.

❗️❗️❗️Щоб вступити до одного з підрозділів “Гвардії наступу”, необхідно звернутися в Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться у Калуші на вул. Б.Хмельницького, 52.

Можна подати заявку через сайт ( https://storm.mvs.gov.ua/ ) «Гвардії наступу».

☎️ Контактний телефон «Гвардії наступу»: 0 800 10 00 20, сайт: storm.mvs.gov.ua

????????Час повертати своє. Доєднуйтесь!
Інші новини