9o

Оголошення про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про заборону розміщення нових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на визначених вулицях проспектах, скверах, площах м. Калуша».

  • 2021.04.30 11:56
    • Архітектура
    • Оголошення
  • 507

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про заборону розміщення нових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на визначених вулицях проспектах, скверах, площах м. Калуша».

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є управління архітектури та містобудування Калуської міської ради.

Метою прийняття цього регуляторного акта є – врегулювання питань з розміщення нових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності,  збереження належного архітектурного вигляду центральних вулиць міста.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься по всій території м. Калуша, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання всіма суб’єктами господарювання.

З проектом рішення міської ради «Про заборону розміщення нових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на визначених вулицях проспектах, скверах, площах м. Калуша»  та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Калуської міської ради – kalushcity.gov.ua в розділі «Економіка. Регуляторна політика. Проекти рішень та аналіз їх регуляторного впливу».

    Зауваження та пропозиції до  документа просимо подавати чи надсилати до 07.06.2021 року в управління архітектури та містобудування міської ради поштою на адресу - 77300, м. Калуш, вул. І. Франка,1або на електронну адресу – vam_kmr@ukr.net .

      Громадське обговорення проекту рішення міської ради «Про заборону розміщення нових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на визначених вулицях проспектах, скверах, площах м. Калуша» відбудеться 20.05.2021 року о 14:00 в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради за адресою: м. Калуш, вул. Івана Франка, 1, другий поверх.    

Аналіз

Проект

Інші новини