13o

Повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля АТ «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ»

  • 2024.04.10 13:56
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 71

29.03.2024 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля оприлюднено повідомлення про плановану діяльність АТ «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ» щодо планованої діяльності «Спорудження енергоблоків №5 і №6 на майданчику Хмельницької АЕС із застосуванням технічних характеристик реакторної установки типу АР1000 компанії Westinghouse Electric Company з метою подальшої експлуатації та вироблення електроенергії» (реєстраційний номер справи 5333).

Відповідно до п. 3 Повідомлення, місце провадження планованої діяльності є Хмельницька обл., Шепетівський р-н, м. Нетішин.

Відповідно до п. 3.1. до територіальних громад, які можуть зазнавати впливу планованої діяльності належать: Хмельницька, Рівненська, Житомирська, Вінницька, Тернопільська, Чернівецька, Івано-Франківська, Волинська та Київська області.

Тому, з метою інформування населення, вищезазначене повідомлення оприлюднюється на сайті Калуської міської ради, зі змістом якого можна ознайомитись нижче.

 

Інші новини