15o

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту рішення міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Калуської міської територіальної громади»

  • 2021.04.30 12:14
    • Економіка
    • Оголошення
  • 573

 Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Калуської міської територіальної громади».

 Основною метою прийняття відповідного рішення є приведення ставок плати за землю до вимог Податкового кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017р.№483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» із урахуванням особливостей населених пунктів, що увійшли до Калуської міської територіальної громади та потреб місцевого бюджету територіальної громади.

 З текстом документа та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Калуської міської ради https://kalushcity.gov.ua/в розділі «Економіка. Регуляторна політика. Проекти рішень та аналіз їх регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції  до документа просимо подавати  чи надсилати до 31.05.2021 року в управління земельних відносин Калуської міської ради  за адресою: м. Калуш, майдан Шептицького, 2 третій поверх каб. №6 тел. (03472) 6-67-29 та на електронну адресу: zemvid2008@ukr.net.

Громадське обговорення проєкту рішення Калуської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Калуської міської територіальної громади» відбудеться 21 травня 2021 року о 14.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради:м.Калуш, вул.Івана Франка,1, другий поверх.

 

Управління земельних відносин Калуської міської ради

Інші новини