15o

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про тариф на транспортні послуги на міських автобусних маршрутах загального користування» та аналізу його регуляторного впливу з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань

  • 2021.10.26 13:44
    • Громада
    • Транспорт
    • Оголошення
  • 562

Стислий зміст  проєкту рішення.

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» пропонується прийняти дане рішення з метою затвердження економічно обґрунтованих тарифів на транспортні послуги на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Калуші.

Розробник регуляторного акту   управління економічного розвитку міста Калуської міської ради

Поштова та електронна адреса розробника регуляторного акту: 77300, Івано – Франківська обл., м. Калуш, вул. Шевченка,6, тел. (03472) 65225 Електронна  адреса :   transport20@ukr.net

Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу (АРВ): проєкт регуляторного акта – проєкт рішення виконавчого комітету міської ради «Про тариф на транспортні послуги на міських автобусних маршрутах загального користування» та аналіз регуляторного впливу розміщений на офіційному сайті Калуської міської ради https://kalushcity.gov.ua  в розділі «Регуляторна політика», а також з текстом проєкту та АРВ можна ознайомитися  в  управлінні економічного розвитку міста Калуської міської ради (м. Калуш, вул. Шевченка,6, другий поверх, каб.5).  

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:   з 01.11.2021 року до  17 год.15 хв.   09.12.2021 року.

Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у електронній чи  письмовій формі і подаються в  управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Громадське обговорення проєкту  рішення виконавчого комітету міської ради «Про тариф на транспортні послуги на міських автобусних маршрутах загального користування» відбудеться  09.12.2021 року о 15.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради: м. Калуш, вул. Івана Франка, 1, другий поверх. 

Інші новини