10o

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про Порядок встановлення режиму роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування»

  • 2021.02.04 14:20
    • Оголошення
    • Економіка
  • 640

Запрошуємо суб’єктів господарської діяльності та мешканців Калуської територіальної громади до участі в обговоренні проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про Порядок встановлення режиму роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування».

Основною метою прийняття відповідного рішення є затвердження єдиного прозорого механізму встановлення зручного для населення режиму роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування.

З текстом документа та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті  Калуської міської ради https://kalushcity.gov.ua/publicinfo/analiz-regulyatornogo-vplivu

Зауваження  та пропозиції  до документа просимо подавати  чи надсилати до 15.03.2021 року в управління економічного розвитку міста Калуської міської ради  за адресою: м. Калуш, вул. Шевченка, 6 другий поверх каб. №2, №3  тел. (03472) 6-04-32, 6-52-20 та на електронну адресу pidpr-vo@ukr.net.

Громадське обговорення проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про Порядок встановлення режиму роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування» відбудеться 24 лютого 2021 року о 16.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради: м.Калуш, вул.Івана Франка,1, другий поверх.

 Управління економічного розвитку міста Калуської міської ради

Інші новини