22o

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту проєкту рішення Калуської міської ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та аналізу його регуляторного вплив

  • 2024.05.02 16:08
    • Економіка
    • Оголошення
  • 199

Повідомлення

про оприлюднення проєкту регуляторного акта проєкту рішення Калуської міської ради  «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та аналізу його регуляторного впливу

 

Калуська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта проєкту рішення Калуської міської ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та аналіз його регуляторного впливу  з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Стислий зміст  проєкту рішення. Відповідно до статей 10, 12, 266 Податкового кодексу України від 02.12.2010 року № 2755-VI із змінами  та доповненнями, наказу Міністерства економіки України від 16.05.2023 №3573 «Про затвердження національного класифікатора НК 018:2023 та скасування національного класифікатора ДК 018-2000», керуючись пунктом 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Калуська міська рада пропонує встановити на території Калуської міської територіальної громади податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Розробник регуляторного акту: управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Поштова та електронна адреса розробника регуляторного акту: 77300, Івано-Франківська обл., м. Калуш, вул. Шевченка,6, тел.:03472-6-52-25, +380681095850. Електронна  адреса: pidpr-vo@ukr.net 

     Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу (АРВ): проєкт регуляторного акту - проєкт рішення Калуської міської  ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та аналіз його регуляторного впливу  буде розміщено на офіційному сайті Калуської міської ради в розділі «Громада» підрозділі  «Економіка»-«Регуляторна політика» https://kalushcity.gov.ua/publicinfo/analiz-regulyatornogo-vplivu, а також з текстом проєкту та АРВ можна ознайомитися у відділі підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, що знаходиться за адресою              м. Калуш, вул. Шевченка,6, другий поверх, каб.3.  

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань: з 03.05.2024 року до 17 год 00 хв 03.06.2024 року.

Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у електронній чи  письмовій формі і подаються заступнику начальника управління-начальнику відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Тетяні Сеньків.

Громадське обговорення проєкту регуляторного акта проєкту рішення міської ради ««Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» відбудеться  29.05.2024 року о 15.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради: м. Калуш, вул. Івана Франка, 1, другий поверх. 

 

Управління економічного розвитку міста міської рад

Інші новини