13o

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта проєкту рішення Калуської міської ради «Про встановлення плати за використання елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики (опор повітряних ліній електропередач)»

  • 2021.06.11 11:16
    • Економіка
    • Оголошення
  • 558

Калуська міська рада повідомляє про оприлюднення  проєкту рішення Калуської міської ради «Про встановлення плати за використання елементів інфраструктури   об’єкта електроенергетики  (опор повітряних ліній електропередач)» та аналіз його регуляторного впливу з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

 Стислий зміст  проєкту рішення.

Відповідно до Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж», наказу міністерства енергетики та вугільної промисловості України 10.12.2018 р. №622 «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики» керуючись пунктом 57 частини першої статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Калуська міська рада пропонує прийняти дане рішення з метою врегулювання питання доступу до інфраструктури об’єктів   електроенергетики  комунальної власності для розташування технічних засобів телекомунікацій, забезпечення розвитку інформаційного суспільства та створення належних умов для розвитку конкуренції на ринку телекомунікаційних послуг шляхом забезпечення ефективного використання існуючих елементів інфраструктури об'єктів  комунальної власності.

Розробник регуляторного акту   управління економічного розвитку міста Калуської міської ради

Поштова та електронна адреса розробника регуляторного акту: 77300, Івано – Франківська обл., м. Калуш, вул. Шевченка,6, тел. (03472) 60432 Електронна  адреса :   transport20@ukr.net

Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу (АРВ): проєкт регуляторного акту проєкт рішення Калуської міської  ради «Про встановлення плати за використання елементів інфраструктури   об’єкта електроенергетики  (опор повітряних ліній електропередач) »  та аналіз регуляторного впливу розміщений на офіційному сайті Калуської міської ради https://kalushcity.gov.ua  в розділі «Регуляторна політика», а також з текстом проєкту та АРВ можна ознайомитися  в  управлінні економічного розвитку міста Калуської міської ради (м. Калуш, вул. Шевченка,6, другий поверх, каб.5).  

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:   з 11.06.2021 до 17 год.15 хв. 12.07.2021 року.

Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у електронній чи  письмовій формі і подаються в  управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Громадське обговорення проєкту рішення міської ради «Про встановлення плати за використання елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики  (опор повітряних ліній електропередач)» відбудеться  09. 07. 2021 року о 15.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради: м. Калуш, вул. Івана Франка, 1, другий поверх. 

 

Управління економічного розвитку міста міської ради

Інші новини