7o

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету міської ради "Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Калуської міської територіальної громади"

  • 2021.02.19 12:06
    • Архітектура
    • Оголошення
  • 688

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Калуської міської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу.

Розробниками зазначеного проекту регуляторного акта є управління архітектури та містобудування Калуської міської ради та КП «Міський інформаційний центр».

Метою прийняття цього регуляторного акта є – врегулювання відносин у галузі розміщення зовнішньої реклами між розповсюджувачами зовнішньої реклами та виконавчим органом Калуської міської ради з питань отримання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, укладення договорів про надання в тимчасове користування місць для розміщення спеціальних конструкцій, встановлення спеціальних конструкцій на місцях, наданих в користування, та контролю за дотриманням цих Правил та інших відносин з приводу зовнішньої реклами.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься по всій Калуської міської територіальної громади, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання всіма суб’єктами господарювання, що здійснюють розміщення зовнішньої реклами в на території Калуської міської територіальної громади .

З проектом рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження Порядку розміщення  зовнішньої реклами на території Калуської міської територіальної громади»  та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Калуської міської ради – kalushcity.gov.ua в розділі «Економіка. Регуляторна політика. Проекти рішень та аналіз їх регуляторного впливу».

    Зауваження та пропозиції до  документа просимо подавати чи надсилати до 28.03.2021 року в управління архітектури та містобудування міської ради поштою на адресу - 77300, м. Калуш, вул. І. Франка,1або на електронну адресу – vam_kmr@ukr.net .

      Громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження Порядку розміщення  зовнішньої реклами на території Калуської міської ради» відбудеться 29.03.2021 року о 14:00 в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради за адресою: м. Калуш, вул. Івана Франка, 1, другий поверх.

 

Інші новини