26o

Представники учнівського самоврядування ліцею ім. Дмитра Бахматюка зустрілися з Андрієм Найдою

  • 2024.05.10 11:36
    • Громада
  • 76

10 травня у міську раду завітали представники учнівського самоврядування ліцею ім. Дмитра Бахматюка, щоб зустрітися з міським головою Андрієм Найдою

«Радію, що учнівська молодь ліцею ім. Дмитра Бахматюка відгукнулися на моє запрошення та завітала до нас, щоб поспілкуватися ближче. Сьогодні у них святковий день. Мені приємно, що я мав змогу розділити з ними позитивні емоції», - ділиться міський голова. 

Розмова з Юлією Заліською, головою учнівського самоврядування, та її однокласницею Анною Бикович була цікавою. Дівчата навчаються в 11 класі та діляться яскравими епізодами свого шкільного життя. 

Молодь творить майбутнє. У них надзвичайно багато грандіозних планів та ідей. Активісти ліцею ім. Дмитра Бахматюка працюють над різноманітними освітніми проектами, що спрямовуються на підняття національної свідомості їх однолітків та молодших школярів. 

А ще команда учнівського самоврядування шукає підхід до кожного з ліцейної спільноти. Це свідчить про налагоджену комунікацію в закладі. День ліцею – чудовий приклад згуртованості. Сьогодні в різних активностях задіяний кожен – від педагогів, до наймолодших школярів. 

Відрадно, що частиною дружньої шкільної родини стали й ті дітки, які вимушено покинули свої домівки, втікаючи від війни. У ліцеї ім. Дмитра Бахматюка їм вдалося знайти справжніх друзів та надійну підтримку. 

А ще учнівська молодь працює над тим, щоб вміти реалізовувати ідеї. Дівчата діляться, що в учнівському середовищі є багато ідейників, але важливо, щоб були іще й організатори впровадження цих ідей. До цього йдуть всією шкільною громадою.

Пишаємося такими прогресивними та активними школярами!

Інші новини