26o

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

  • 2024.05.23 08:07
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 89

22 травня, відбулося засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху. На засіданні головував заступник міського голови Богдан Білецький.

Розгляд порядку денного розпочали з визначення заходів на аварійно-небезпечних ділянках та місцях концентрації ДТП. Йдеться про відтинки центральної дороги на вул. Б. Хмельницького біля будинку №19, і на проспекті Лесі Українки біля ТЦ «Оскар». 

Відмовили у встановленні дорожніх знаків 5.42.1«Місце для стоянки» і таблички до дорожніх знаків 7.17 «Особи з інвалідністю» у дворі на вул. Сівецькій, 7. 

Залишили без задоволення звернення про встановлення засобів заспокоєння руху та дорожніх знаків, що обмежують швидкість на вул. Павлика у Калуші.

Щодо зміни організації дорожнього руху на вул. Героїв України (при виїзді із пожежної частини) координаційною радою було прийнято рішення розробити схему ОДР та погодити її з управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області. 

Залишили без розгляду звернення про погодження встановлення тимчасової споруди на вул. Івано-Франківській, поблизу АЗС «Укрнафта».

Члени координаційної ради не заперечують проти розробки схеми організації дорожнього руху і погодження її із управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області на встановлення двох дорожніх знаків 3.21 «В’їзд заборонено» при в’їздах на територію КНП «Калуська міська лікарня Калуської міської ради».

Розглянули низку звернень від калушанина Михайла Довбенчука. За ними рекомендовано на перспективу встановити перильні загородження на вул. Євшана у районі АЗС, щоб люди переходили дорогу тільки через острівець безпеки. 

У різному депутатка Калуської міської ради Богдана Галайда підняла проблему, пов’язану з довозом продуктів у супермаркет «Рукавичка». Великий вантажний транспорт руйнує каналізаційний люк на території, що належить товариству. Проблему вирішуватимуть, залучивши представників обох сторін.

Інші новини