21o

На стадіонах старостинських округів — спортивні розваги і пригощання кавунами

  • 2024.07.24 11:49
    • Громада
    • Спорт
    • Старостинські округи
  • 37

— Приємно, коли у селі роблять щось цікаве для молоді. Що не сиділи у телефонах і не їхали у Калуш за розвагами. Щоб було цікаве дозвілля саме тут, — каже мешканка Студінки Катя. Вона разом із подругами прийшла на спортивно-оздоровчий захід «Активні діти — здорові діти».

Захід 23 липня організували працівники комунального підприємства «Спорт-Арена». 

— Крім облаштування і косіння стадіонів, другий напрямок нашої роботи — організація фізкультурно-оздоровчих заходів на стадіонах, які ми обслуговуємо, — зазначив в.о. директора КП «Спорт-Арена» Михайло Клим. — Ми мали на меті організувати такі заходи, які притягували б до наших стадіонів не тільки людей, які саме футбол грають, але і, наприклад, дітей. Щоб вони знали, що стадіон – це є центр спортивно-оздоровчого життя тої громади, де вона живе.

У програмі — спортивні розваги, вікторини для перевірки теоретичних знань про спорт, які підготувала тренерка Оксана Мандрик. По завершенні активностей дітвору пригощали кавунами, символом літа і канікул. 

Минулого тижня схожий захід працівники «Спорт-Арени» організували на стадіоні масиву Загір’я. Обіцяють надалі відвідати зі спортивними розвагами усі стадіони, які утримують у громаді. 

Більше — у відео.

Інші новини