12o

У спортшколі та басейні «Посейдон» усі пільги та вартість години групових занять ігровими видами спорту в ігровому залі залишать незмінними

  • 2023.11.23 14:37
    • Спорт
  • 282

   Уже з 1 грудня поточного року, вірогідно, буде змінено вартість деяких платних послуг, що надаються Дитячо-юнацькою спортивною школою «Сокіл».

   Зокрема, пропонується встановити плату за заняття плаванням у басейні «Посейдон»: для дорослих – 600 грн, для дітей – вдвічі менше - 300 грн (на сьогодні 450 грн і 200 грн відповідно). Це вартість місячного абонементу (8 відвідувань).

  Заняття спінінгом або атлетичною гімнастикою у тренажерному залі (місячний абонемент) становитиме 300 грн (наразі 200 грн). Вартість години групових занять ігровими видами спорту в ігровому залі залишать незмінною – 250 грн. Також пропонується зберегти усі чинні пільги. А саме: безоплатне користування послугами басейну «Посейдон» для школярів 3-6 класів закладів загальної середньої освіти Калуської МТГ та для дітей соціально незахищених категорій віком до 16 років (діти-сироти; діти з інвалідністю; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з багатодітних сімей; діти батьків із числа осіб, визначених у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; діти, батьки яких мають статус УБД; діти із сімей ВПО. 50% оплати збережеться для дорослого населення громади з І, ІІ та ІІІ групами інвалідності.

  Необхідність встановлення нових тарифів викликана зростанням вартості комунальних послуг басейну «Посейдон» та ДЮСШ «Сокіл», повідомив начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради Михайло Клим.

   Востаннє тарифи на платні послуги цієї спортивної установи змінювали у жовтні 2022 року. Проект рішення про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Дитячо-юнацькою спортивною школою «Сокіл», буде розглянуто на засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради.

Інші новини