31o

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання виконавчого комітету Калуської міської ради

  • 2021.07.14 08:24
    • Громада
  • 254

№ п/п

Назва питання, доповідач

      1.             

Про призначення уповноваженої особи виконавчого комітету Калуської міської ради та затвердження Положення про уповноважену особу виконавчого комітету Калуської міської ради.

Доповідає: Олег Савка

      2.             

Про призначення тимчасового автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування.

Доповідає:Юрій Соколовський

      3.             

Про надання дозволів на розміщення зовнішніх реклам фізичній особі-підприємцю Джугану Віталію Ярославовичу в селі Пійло Калуської міської територіальної громади (вздовж дороги державного значення Н-10 Стрий-Мамалига).

Доповідає: Людмила Семеняк

      4.             

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Калуської міської ради від 09.06.2021 №180 «Про надання дозволів на розміщення зовнішніх реклам фізичній особі-підприємцю Джугану Віталію Ярославовичу в селі Пійло Калуської міської територіальної громади (вздовж дороги державного значення Н-10 Стрий-Мамалига)».

Доповідає: Людмила Семеняк

      5.             

Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Олексин Тарасу Васильовичу на розміщення групи тимчасових споруд (павільйонів) для провадження підприємницької діяльності на власній земельній ділянці на вул. Пекарській, 1-а в м.Калуші.

Доповідає: Людмила Семеняк

      6.             

Про відмову у наданні дозволу фізичній особі-підприємцю Бевзюку Олександру Михайловичу на розміщення тимчасової споруди (мінікав'ярні) для провадження підприємницької діяльності на вул. Хіміків,2 в м. Калуші.

Доповідає: Людмила Семеняк

      7.             

Про міську комісію з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Доповідає: Леся Дзундза

 

Інші новини