3o

ПОРЯДОК ДЕННИЙ чотирнадцятої позачергової сесії восьмого демократичного скликання 17 червня 2021 року

  • 2021.06.16 15:33
    • Громада
  • 871

 

Різне

 

1.       

Про звернення Калуської міської ради  до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо виділення коштів на виплату щорічної  разової допомоги до 5 Травня.

Доповідає: Любов Федоришин – начальник управління соціального захисту населення міської ради

 

2.       

Про затвердження Програми для забезпечення виконання управлінням соціального захисту населення Калуської міської ради рішень суду та пов’язаних із ними стягнень на  2021 – 2023 роки

Доповідає: Любов Федоришин – начальник управління соціального захисту населення міської ради

 

По  земельних питаннях доповідає:

Володимир Мельник – начальник управління земельних відносин

 

3.       

Про продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок суб’єктам підприємницької діяльності (ТОВ “КАРПАТСМОЛИ”, Власова І.С., Северин М.М. , ПП “ІМПОРТ-ПЛЮС”, АТ “ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО )

 

4.       

Про проведення інвентаризації земельної ділянки під сквером в районі вул. Б.Хмельницького, м. Калуш

 

5.       

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на яких знаходиться сквер район вул. Сівецька, м. Калуш, район вул. Дзвонарська, м. Калуш

 

6.       

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється на вул. Ринкова, 5, м. Калуш

 

7.       

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «СПОРТ-АРЕНА» Калуської міської ради.

 

8.       

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки на вул.Січових Стрільців, 2, село Кропивник.

 

9.       

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельних ділянок АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»

 

10.  

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Федун М.Б., ФОП Хлібкевич Н.В.

 

11.  

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр.Кінашу В.І.

 

12.  

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ОСББ «Наш Дім 2021», ОСББ «Проспект 15»

 

13.  

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «СВІТАНОК-П»

 

14.  

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «ОРІАНА» (вул. Драгоманова-Малицької)

 

15.  

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»

 

16.  

Про надання в оренду земельних ділянок АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»

 

 

Інші новини