16o

Порушення правила пожежної безпеки при використанні пічного опалення і отруєння чадним газом! Причини і наслідки!

  • 2021.04.19 14:54
    • Служба 101 інформує
  • 278

На вулиці друга декада квітня. Температурні показники ще такі, що потрібно обігрівати власні оселі. Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення стає все частіше однією з причин отруєнням чадним газом чи навіть причиною виникнення пожеж.

Пожеж чи отруєнь чадним газом від приборів опалення, якщо вони справні та експлуатуються з виконанням правил пожежної безпеки, не може бути. Якщо все таки щось сталось, то причина ховається завжди в порушені правил експлуатації чи невиконанні інструкцій.

Небезпека пічного опалення обумовлюється тим, що кожна піч це вогнедіюче джерело. Частіше за усе пожежі відбуваються з причини перегрівання печей, появи у цегляній кладці тріщин, а також в результаті застосування для розтоплювання печей горючих і легкозаймистих рідин, випаданні з топки або зольника вуглин.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, що дозволить зберегти ваше життя та життя близьких вам людей! Нехай тепло у ваших оселях буде тільки безпечним!

Інші новини