25o

Колекціонер Анатолій Мицак подарував музею поштові конверти із зображенням видатних особистостей та визначних місць Калуської громади

  • 2024.05.15 12:59
    • Громада
  • 78

Нещодавно міський голова Андрій Найда зустрівся з колекціонером та філателістом Анатолієм Мицаком. «Мені випала чудова нагода поспілкуватися з людиною, яка присвячує своє життя популяризації Калуша, наших людей та історії через унікальну справу. Пан Анатолій є автором ідеї дизайну поштових конвертів, які він продемонстрував. На зображеннях – видатні особистості Калуської громади та визначні події в історії Калущини», - поділився Андрій Найда.

Міський голова розповів Анатолію Олексійовичу про плани облаштування у громаді музею воєнного періоду м. Калуша. Тож гість залюбки подарував для музею свої конверти. «Зберігатиму їх як й інші експонати, щоб коли прийде час, всі ці надзвичайно цінні речі міг побачити кожен охочий, - зазначив міський голова. - Щиро дякую Анатолієві Мицаку за приємну розмову й за те, що він не полишає своєї улюбленої справи, а навпаки розвиває та вдосконалює її».

Інші новини