17o

Вже традиційно у третій четвер травня Україна святкує День вишиванки

  • 2022.05.19 14:16
    • Громада
  • 280

Цьогоріч свято припало на 19 травня. Захід відбувся в рамках акції «Народжені у вишиванці».

    Щоб свято відзначили і найменші українці, до пологового будинку Калуської ЦРЛ з вітаннями з нагоди свята та появою на світ новонароджених завітали міський голова Андрій Найда, заступники міського голови Наталія Кінаш та Надія Гуш, завідувачка Калуського міськрайонного відділу ДРАЦС Ірина Очкур.

    У медичній установі на світ з’явилося 8 малюків – 5 дівчаток та 3 хлопчиків. Міський голова Андрій Найда вручив матусям вишиванки, свідоцтва про народження та солодощі.

    Кожній породіллі очільник громади бажав міцного здоров’я і найголовніше – жити і виховувати своїх малюків у вільній та мирній державі.

«Сьогодні кожна з вас – наша гордість. Ваші діти з’явилися в непростий час – час війни. І наше спільне завдання полягає в тому, щоб незважаючи ні на що, зростити народжених нині українців вільними й щасливими людьми. Кожному новонародженому я щиро бажаю жити під мирним і сонячним небом, у здоров’ї та достатку на радість усім нам», – зазначив АНДРІЙ НАЙДА.

    Матері навзаєм дякували за турботу гостям, а медичному персоналові - за висококласне обслуговування в медзакладі громади. І щиро зізнавалися, що візит міського голови для них став справжньою несподіванкою та приємним сюрпризом.

    Хай живе ця прекрасна традиція!

   Слава Україні!

Інші новини