8o

Калушани провели в останню путь Захисника Івана Баволяка

  • 2024.02.05 14:05
    • Актуально
    • Громада
  • 139

Герой народився в 1973 році у Калуші. Тут закінчив школу, а згодом і Калуський хіміко-технологічний технікум з відзнакою. Вищу освіту здобував у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. У 1997 році одружився. У шлюбі народилася дочка Тетяна. 

Шлях Івана Баволяка як Воїна-Захисника розпочався ще з АТО/ООС. Герой вступив до лав ЗСУ та боронив Україну від окупантів. 

Згодом, звільнившись зі служби, працював за кордоном. Але з початком повномасштабного вторгнення, не зволікаючи, повернувся в Україну, щоб знову захищати її. 

Служив командиром І самохідного артилерійського взводу. Був старшим офіцером на батареї 2 самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону військової частини.

На превеликий жаль, 3 лютого серце нашого Захисника – старшого лейтенанта Івана Баволяка раптово зупинилося. 

Побратими згадують Героя, як добру та енергійну людину, який завжди і у всьому вдосконалювався. Був справжнім другом, любив життя й боровся за нього.

Іван Баволяк був опорою для мами, дружини, доньки, для своїх рідних та близьких. А сьогодні він з усіма попрощався. 

Щирі співчуття рідним померлого воїна. Його боротьба, самовіддане служіння Україні буде назавжди закарбоване в історії нашої держави, у пам’яті її народу. 

Вічна пам'ять і слава Героєві Іванові Баволяку!

Інші новини