16o

Покликання до материнства

  • 2022.09.14 13:03
    • Соціальна сфера
  • 225

   З метою попередження раннього соціального сирітства та надання психологічної підтримки, у рамках щотижневої роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в Жіночій консультації КНП “Калуська ЦРЛ” 13.09.2022 р. фахівцем із соціальної роботи Василиною Кашівською проведено чергове заняття з вагітними жінками. В ході бесіди, присутні обговорювали питання відповідальності та готовності майбутніх матусь до важливого покликання, яке їх очікує у недалекому майбутньому - стати матір’ю.

   Коли народжується дитина, світ матері обертається навколо неї і в цей період їй потрібно багато терпеливості і сил, щоб перетерпівши біль і дискомфорт, які здебільшого є невід’ємною частиною процесу відновлення жінки у післяпологовий період, належним чином доглядати і виховувати своє дитя. Однак, жінки переступають цей поріг болю і розвивають внутрішню силу. І неважливо, наскільки це важко, вони все одно йдуть на це з посмішкою і любов’ю. На противагу безсонним ночам, у них є безцінна можливість бачити усмішку свого немовляти, відчувати його дихання, тримати маленькі ручки. І це одна з  головних причин, яка робить жінку по-справжньому щасливою.

   Під час заняття, майбутні матусі отримали інформаційні буклети, а ще багато корисних рекомендацій та розуміння того, що бути матір’ю – величезне щастя, але водночас і важка праця, що включає в себе масу обов’язків і вимагає багато сил на їх виконання.

   У цей непростий час, хочеться побажати, щоб кожна українська жінка, в тому числі майбутня матуся, зуміла віднайти в собі сили берегти і виховувати своїх дітей, і з ніжністю чекати тих, хто має незабаром народитися. Бо кожне народжене дитя – це щастя мами і майбутнє України!                                                

Інші новини