16o

Поговоримо про дружбу

  • 2022.06.09 16:59
    • Громада
  • 166

З нагоди відзначення Міжнародного дня друзів, 09 червня 2022 року практичні психологи Калуського міського центру соціальних служб влаштували справжнє свято для дітей з категорії внутрішньо переміщених та дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адже дружба – це великий скарб, який потрібно цінувати і берегти. 

Наші людські взаємини, які ми характеризуємо цим прекрасним словом, настільки унікальні, що ніяке інше слово просто не підійшло би. Дружба — це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Справжній друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Позитивність дружніх відносин важко заперечити, вона цінувалася завжди і в усі часи.

У рамках заходу діти мали можливість переглянути мультфільми, пізнати історію виникнення даного свята, обмінятися іграшками та знайти нових друзів, взяти участь у естафетах та іграх на вулиці.

На завершення кожен з присутніх розповів про свого друга та пригадав історії дружби відомих людей, а також намалював свого товариша.

Дітки   переповнені  позитивними емоціями  та з  отриманими солодкими подарунками покинули затишне коло спілкування, домовившись про наступні зустрічі!

 

Інші новини