10o

Подія, яку чекали цілий рік і готувались не менше, нарешті здійснилася!

  • 2021.05.26 09:54
    • Освіта
  • 1307

Свято, що надихає, окрилює, стверджує віру в себе, дарує позитив і шквал емоцій - все це ми побачили 25 травня 2021 року у представленій звітній  програмі «Яскраві діти України!», підготовленій педагогами та вихованцями Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Калуської міської ради.

     Це мистецька подія,  в яку вкладено максимум зусиль та старань. В чудово оздобленій  виставці дитячих рук  свої творчі роботи демонстрували вихованці гуртків відділу народознавства.  Щасливу музичну мить дарували вихованці відділу художнього виховання.  Кожний виступ був вартий уваги і найщиріших оплесків та  не залишили байдужими жодного глядача.

    З вітальними словами звернулась виконуюча обов’язки директора ЦХТДЮМ Ольга Миколаївна Глиняйлюк. Вона наголосила на здобутках педагогів та вихованців. Переможці  були нагороджені грамотами за активну участь у житті закладу, вагомі перемоги у конкурсах різних рівнів та створення позитивного іміджу Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

      Крім того, під час заходу вручили свідоцтва про позашкільну освіту випускникам.

    Глядачі були просто у захваті від побаченого, вони на мить перенеслись у чарівний світ дитинства, мрій і фантазій. А головне, вони ще раз переконались, що творчу особистість може виховувати тільки творчий, обдарований педагог, і саме такі педагоги-керівники гуртків працюють у нашому позашкільному закладі. Ці творчі люди варті найкращих похвал, адже дбають, аби розвинути в дитині іскру таланту та навчити тому, що їй до душі — співати, танцювати, грати, малювати… Аби в майбутньому бути всебічно розвинутою особистістю.

Інші новини