21o

Юні пластуни вручили подяку міському голові Андрію Найді

  • 2023.11.23 16:37
    • Актуально
    • Громада
  • 157

  Сьогодні, 23 листопада, до міської ради завітали особливі гості - представники пластової старшини та новак національної скаутської організації ПЛАСТ - Станиця Калуш.

   Мета візиту – подякувати міському голові Андрію Найді за всебічну підтримку діяльності організації. «Їх візит став приємною несподіванкою, я отримав одну із найвищих нагород – подяку від юних пластунів за всебічну підтримку їхньої діяльності. Це неабияк вразило! Адже дякувати треба їм – юній, активній, ініціативній команді ПЛАСТУ», - зазначив очільник громади.

  Об’єднавшись, пластуни втілюють безліч цікавих та корисних проектів. Від початку повномасштабного вторгнення близько 100 пластунів разом зі своїми виховниками займають потужну волонтерську позицію. Напевно, вже кожному добре відомий їх проект «Сушениця», в рамках якого вони працюють над приготуванням сушених борщів, супів, молочних каш та чайних трав'яних сумішей для наших Захисників. Дітки малюють малюнки, які також передають воїнам.

   Також, калуські пластуни є постійними гостями та учасниками загальноміських заходів. Активно долучаються до різноманітних ініціатив у громаді. Зокрема, беруть участь у еко-акціях, організовують діяльність літніх таборів, благодійні ватри на підтримку ЗСУ та безліч інших заходів національно-патріотичного спрямування.

  ЩИРО ДЯКУЄМО ВАМ, КАЛУСЬКА КОМАНДО ПЛАСТУ! «Своєю чергою, ми завжди готові сприяти та допомагати пластунам. Зокрема, цьогоріч з коштів місцевого бюджету на підтримку осередку ПЛАСТУ в Калуші було виділено 110 тис. грн», - міський голова Андрій Найда.

Інші новини