12o

«Ветеранський простір» Калуша запрошує

  • 2024.03.20 18:39
    • Громада
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 101

Другий місяць у консультативному пункті «Ветеранський простір» щосереди проводяться зустрічі з членами родин Героїв. Заходи організовують фахівці Калуського центру соціальних служб. 

Сьогодні, 20 березня, психологинями центру Тетяною Бедрій та Наталею Чепіль проведено кавовий арт. У теплій бесіді присутні ділилися своїми думками, почуттями, які потім вималювали кавовим розчином. 

Зустрічі у "Ветеранському просторі" вже давно стали місцем обміну потрібною інформацією. Місцем, де надають відповіді на запитання, які турбують. Галина Дидич, директорка центру соціальних служб, зазначає, що підтримка для родин, які втратили на війні найрідніших – надважлива. І запрошує всіх охочих щосереди доєднуватися до спілкування.

Загалом, ветеранський простір, як консультативний пункт допомоги ветеранам, демобілізованих за віком, станом здоров’я, а також для родин військовослужбовців працює від грудня 2023 року за графіком: в робочі дні з 14:00 до 16:30, у п′ятницю – до 15:30. Розташований у приміщенні ГО «Спілка учасників АТО\ООС» за адресою: м. Калуш, вул. Сівецька. (veteranokalush@ukr.net, або за телефоном: (066) 131-86-98).

Серед напрямів роботи - надання консультативної та практичної допомоги та сприяння учасникам бойових дій та членам їх сімей щодо отримання необхідних документів, оформлення пільг та соціальних гарантій; психологічна підтримка ветеранів війни (учасників бойових дій) та сімей військовослужбовців; організація юридичної підтримки ветеранів війни (учасників бойових дій) та сімей військовослужбовців; психологічна підтримка ветеранів та ветеранок у кризових ситуаціях.

Інші новини