20o

ЯК У ГРОМАДІ ВІДЗНАЧАТИМУТЬ ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ, 81 РІЧНИЦЮ СТВОРЕННЯ УПА, СВЯТО ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ТА ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

  • 2023.09.25 13:31
    • Культура
  • 358

Оприлюднили повну програму заходів із нагоди Дня Захисників і Захисниць України, який відзначатимемо 1 жовтня.

27 жовтня біля криївки Черемоша у ж/м Підгірки відбудеться військово-спортивні змагання серед учнів ЗЗСО міста. Початок – о 10:30.

1 жовтня розпочнеться із Божественної Літургії за здоров’я Захисників і Захисниць України у храмі святого Архистратига Михаїла. Початок – о 9:00.

У тому ж храмі о 10:15 розпочнеться поминальна панахида за Героями, які віддали життя у боротьбі за волю і незалежність України.

Автопробіг вулицями міста, присвячений безвісти зниклим захисникам України і тим, хто перебуває у полоні, стартуватиме об 11:00. Колона формуватиметься на майдані А. Шептицького (навпроти відділення «Укрпошти»).

У парку культури і відпочинку ім. І. Франка організують дитячий мистецький простір «Діти незламного роду». Початок о 14:00.

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ розпочнеться на площі Героїв України о 15:00.

О 17:00 калушан запрошують на вечір слави, пам’яті, подяки «Народжені вільними». Захід відбудеться на Алеї Героїв (вул. Героїв України).

Проведіть цей важливий день свідомо!

Інші новини