20o

З Днем Захисників і Захисниць України, Днем українського козацтва та Днем Покрови Пресвятої Богородиці!   

  • 2023.10.01 12:11
    • Актуально
    • Громада
  • 137

Наші незламні Захисники і Захисниці! 

Ви ті, від кого залежить майбутнє усієї української нації. Завдяки вашій мужності, героїзму, відданості та любові до Батьківщини – ми вільні! 

Саме ви є тим міцним, надійним щитом, що вже протягом 10 років приймає на себе найважчі удари підступного ворога, саме ви є тим куполом, що закриває собою всю Україну від початку повномасштабного вторгнення. І саме ви є нашою найбільшою надією на порятунок. 

Це не вперше Україна виборює своє право на вільне життя. 

У всіх віках мужні Герої сміливо давали відсіч ворогові – українське козацтво, яке залишило нам у спадок могутність, силу волі та жагу до справедливості, Українська Повстанська Армія від якої нам передалася мудрість, безстрашність, готовність сміливо ставати у бій за рідну землю. 

Саме вони були першими, хто не захотів жити під московським чоботом та розпочали ту визвольну боротьбу, яку сьогодні продовжують наші Герої. І я певен, що ця боротьба буде остаточною. 

Наші Захисники готові на все задля щасливого майбутнього своїх дітей. 

Для усього світу український воїн – це приклад справжнього, відданого своїй землі та своєму народові – патріота! 

Зі скорботою у серцях, сьогодні ми згадуємо Героїв усіх поколінь, що полягли за Україну. Пам’ятаємо їх мужній подвиг та завдячуємо усім серцем. 

Вся Україна сьогодні, у величне свято Покрови Пресвятої Богородиці, підносить свої молитви до неба та просить у Божої Матері захисту над нашими Захисниками, сили та незборимої віри у Перемогу! 

Щиро сподіваюся, що усі молитви будуть почутими і Небесні Сили обов’язково допоможуть Україні перемогти ворога і жити у мирі та злагоді.

Дорога Калуська громадо вітаю вас із цим великим релігійним святом. Нехай у кожній домівці панує любов та Господня ласка. Бережіть себе та своїх рідних! 

Гуртуймося заради Перемоги!

Слава Україні!

https://youtu.be/Bn01B4Ehydc?si=oEGbFwImHgv-5R1P

Інші новини