14o

КАЛУШ — ДУЖИЙ: ВІДБУВСЯ ТУРНІР ІЗ АРМРЕСТЛІНГУ

  • 2024.05.25 19:51
    • Громада
    • Спорт
  • 146

Покласти руку суперника на поверхню столу. Цей вид спорту народився понад півстоліття тому у Сполучених Штатах Америки, а зараз має мільйони прихильників у всьому світі. Їх чимало і у Калуській громаді. Гурт цікавих зібрав турнір із армрестлінгу з нагоди Дня міста. Він відбувся сьогодні, 25 травня, площі Героїв у Калуші.

До організації турніру управління молоді і спорту Калуської міської ради долучило молоду організацію «Калуш-Арм». Прихильників армрестлінгу згуртовує один із засновників організації — багаторазовий чемпіон України, призер міжнародних чемпіонатів Вадим Михайлюк.

До боротьби зголосилися кількадесят калуських богатирів, як змагалися у вагових категоріях до 85 кілограмів і — 85 + кг.

За результатами захопливої для глядачів і виснажливої для спортсменів боротьби у ваговій категорії до 85 кг призові місця розподілили таким чином:

- І місце — Віталій Марчак;

- ІІ місце — Сергій Мендела;

- ІІІ місце — Дмитро Мисак.

У вагові категорії 85+ визначили таких переможців:

- І місце — Юрій Лилак;

- ІІ місце — Сергій Лагодієнко;

- ІІІ місце — Володимир Кецман.

Участь у нагородженні переможців і призерів турніру взяв міський голова Калуша Андрій Найда. Захоплено спостерігали гості — калушани і члени делегацій із міст-побратимів Калуської громади.

Інші новини