11o

КАЛУСЬКИЙ «ПЛАСТ» ВІРНИЙ ДОБРОМУ ДІЛУ!

  • 2023.08.12 19:33
    • Громада
  • 359

Калуські пластуни організували патріотичний захід у парку культури і відпочинку імені Івана Франка. Відпочити і допомогти ЗСУ міг кожен охочий. Не залежно від віку.

  Зважаючи на останні трагічні події на Прикарпатті, захід провели в обмеженому форматі, вилучивши всі розваги і відмовившись від музики.

   Однак, орагінація «Пласт» - це не тільки про розваги. Це величезна система патріотичного виховання. Пластуни – це свідомі українці, загартовані морально і фізично, здатні дати собі раду у нестандартних умовах. Крім того, це велика дружна команда, яка може разом працювати і відпочивати.
   Добре діло Гуманітарного штабу організації - це приготування сухих заготовок для борщів, супів, молочних каш нашим Захисникам, які не завжди мають змогу зварити повноцінні теплі страви.
   Попит є, запевнила голова калуського осередку організації «Пласт» Наталія Романів, адже за півтора року роботи Штабу страви від калуських пластунів встигли скуштувати бійці майже по всій лінії фронту.
   Кошти на потреби штабу міг пожертвувати кожен охочий.
   Сьогодні у парку зварили 30 літрів особливого, пластового борщу. Готували прохолодні напої.
   Працював інформаційний центр, де можна дізнатися про організацію, цікаві майстерки, пластові ігри для гостей заходу, гаражний розпродаж дитячих книг.
   Гартуємо активну молодь, зберігаємо національну пам’ять, плекаємо надію на добре майбутнє!
   СКОБ!

Інші новини