22o

ПК «Мінерал» отримав подяку за допомогу ЗСУ

  • 2024.01.29 14:18
    • Громада
    • Культура
  • 189
Колектив палацу культури «Мінерал» отримав подяку за сприяння ЗСУ від одного із бойових підрозділів.
   Військовослужбовці вдячні за надану гуманітарну допомогу і активну громадську позицію та сприяння до виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України.
   «Ваш дієвий патріотизм та всебічна підтримка є дієвою важливою запорукою наближення нашої перемоги», — йдеться у тексті Подяки.
   Колектив ПК «Мінерал» із перших днів повномасштабного вторгнення активно працював для залучення допомоги українському війську. На їхньому рахунку – чимала кількість концертів на різних локаціях міста, на сцені із метою залучення коштів, участь у благодійних акціях у громаді, велика волонтерська робота. І, як результат, — суттєва допомога нашим бойовим підрозділам.
  До прикладу, тільки учора, 28 січня, працівники і художні колективи зорганізували концерт української ретро-музики, де зібрали кошти в сумі 12 600 грн.
  Велику та потрібну роботу — продовжуватимуть. Вже в цю неділю, 4 лютого, на калушан чекає ретро-вечір в стилі 70-х років і сольна програма Віктора Левченка.
  До слова, це не єдина подяка від військовослужбовців працівникам галузі культури громади. Нещодавно наші захисники відзначили на допомогу і колектив ПК «Юність».
‼️Синергія — запорука перемоги!
Інші новини