24o

На вулиці Євшана впродовж 11 листопада нанесли дорожню розмітку до острівця безпеки та встановили бруківку на тротуарах до пішохідного переходу.

  • 2021.11.12 11:58
    • Житлово - комунальне господарство
  • 321

Впродовж 11 листопада 2021 року для облаштування остірвця безпеки та пішохідного переходу на вулиці Євшана завершено нанесення відповідної дорожньої розмітки та встановлено бруківку на підходах до пішохідного переходу з обох сторін дороги. 

Міський голова АНДРІЙ НАЙДА поспілкувався з працівниками підрядної організації щодо строку завершення робіт та оглянув сам хід робіт. Нагадуємо, що проект реалізується в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку впроваджує Асоціації “Єврорегіон Карпати - Україна” за напрямком “Карпатська мережа регіонального розвитку” спільно з Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями.

Роботи фінансуються коштом Державного бюджету України через Програму «Підтримка регіональної політики України» та частково з бюджету Калуської громади.

Інші новини