10o

Піклуємось про своє здоров’я!

  • 2023.10.11 09:07
    • Соціальна сфера
  • 152

  10 жовтня 2023 року, у рамках роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в жіночій консультації, у межах реалізації проєкту “СПІЛЬНО”, соціальним менеджером Василиною Кашівською було проведено інтерактивну бесіду з нагоди Всесвітнього дня ментального здоров’я для майбутніх матусь, в ході якої присутні роглянули поняття здоров’я, його складових, фактори, які впливають на стан здоров’я організму, отримали ряд рекомендацій, щодо способів збереження здоров’я, в тому числі і ментального та покращення його показників, особливо  в період виношування дитини.

  На занятті також обговорювалось, наскільки важливими та цінними в теперішній час є любов та розуміння з боку інших, емоційна підтримка, теплота стосунків. Саме завдяки цим, на перший погляд простим речам, людина може зберегти своє ментальне здоров’я і покращити його іншим людям.

  Нагадуємо, що #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини