10o

Калуська громада отримала набори кормів для годівлі курей та поросят загальною вагою 13,5 тонн

  • 2023.04.13 13:02
    • Сільське господарство
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 278

За сприяння Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН через програму «Гуманітарне реагування», Калуська громада отримала набори кормів для годівлі курей та поросят загальною вагою 13,5 тонн.

Програма розрахована на внутрішньо переміщених осіб, або ж людей, які приймають чи приймали тих, хто вимушено покинув свої домівки через воєнні дії на території України, спрямована на  допомогу у забезпеченні засобів для існування та зміцненню продовольчої безпеки.

Заявку на отримання допомоги підготувало та подавало управління економічного розвитку міста Калуської міської ради ще минулого року, згідно поданої старостами старостинських округів потреби.

В загальному по громаді допомогу отримали 65 сімей, які приймають чи приймали внутрішньо переміщених осіб та тримають у господарстві сільськогосподарських тварин, всього - 102 набори кормів (37 наборів кормів для поросят та 65 наборів кормів для курей). В набори входили: перемелена пшениця та кукурудза, кілька видів вітамінних добавок.

Більш детально у відеосюжеті Івано-Франківського ОТБ "Галичина".

 

Інші новини