24o

Підсумки 2021-2022 навчального року

  • 2022.06.09 15:12
    • Громада
    • Освіта
  • 792

Сьогодні у закладах загальної середньої освіти нашої територіальної громади завершився навчальний рік. Для кожного у пам’яті закарбуються важливі події, досягнення, цікаві заходи, а також великі виклики, які нам доводиться долати.

420 випускників 11 класів здобули повну загальну середню освіту, 40 з яких є претендентами на нагородження за особливі досягнення у навчанні: 28 – претендентів на нагородження золотою, 12 – срібною медалями. 927 учнів закінчують 9 клас, серед яких 74 претендують на отримання свідоцтва з відзнакою.

Вагомими є здобутки учнів та вихованців у всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, різноманітних міжнародних інтелектуальних, творчих, художніх конкурсах, спортивних чемпіонатах та змаганнях.

З нагоди завершення навчального року премійовано 76 обдарованих дітей та 96 їх наставників, на що з міського бюджету виділено 58 400 гривень. Сертифікатами на загальну суму 20 000 гривень нагороджені вихованці гуртків центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді, центру науково-технічної творчості учнівської молоді, дитячо-юнацької спортивної школи.

Завдяки талановитим педагогам, наполегливій, великій праці учнів, підтримці батьків ми гідно впоралася з усіма викликами дистанційного навчання в умовах воєнного стану.

Дорогі наші учні та випускники! Пам’ятайте, що ви є найціннішим скарбом для нашої громади й України. Від вашої старанності, жаги до знань, сумлінності залежить, без перебільшення, майбутнє нашої країни. Бажаємо кожному щасливої долі і здійснення найзаповітніших мрій, світлого майбутнього у нашій незалежній Україні!

Інші новини