15o

У залі засідань виконкому відбулася зустріч підприємців нашої громади з радницями директора Офісу з розвитку підприємництва і експорту

  • 2022.11.25 09:10
    • Економіка
  • 207
Спільними зусиллями, усім разом нам дуже важливо зберегти економічну стабільність.
   24 листопада відбулася зустріч підприємців нашої громади - місцевих й релокованих компаній - з радницями директора Офісу з розвитку піприємництва та експорту - Анною Міленіною, експерткою з міжнародної торгівлі, та Ольгою Гвоздьовою, експерткою з аналітики міжнародних ринків.
  Під час заходу обговорили сучасні інструменти підтримки бізнесу та експортерів, якими можуть скористатися компанії з різних секторів та різної ступені готовності. Досвід із зазначеного питання є позитивним. Адже завдяки використанню цих інструментів компанії-клієнти Офісу змогли досягти успіху:
-  започаткувати експортні відділи після проходження навчання;
- змінити упаковку та підготувати продукт до обраного зовнішнього ринку після отримання аналітики;
- заключити контракти після спілкування з потенційними партнерами на бізнес зустрічах. До заходу долучився й Сергій Корнилюк, консультант з місцевого економічного розвитку.
   В ході робочого візиту представниці Офісу з розвитку підриємництва та експорту оглянули підприємства-експортери нашої громади.
Відсутність електроенергії не стало на заваді.
Зустріч була плідною, його учасники разом напрацювали дорожню карту подальшої співпраці.
Координацію роботи щодо організації зазначеного заходу здійснювала ГО «УФРА».
Інші новини