22o

Підкачувальні насосні станції – об'єкт ранкового об'їзду Андрія Найди

  • 2024.06.19 15:46
    • Житлово - комунальне господарство
  • 58

19 червня міський голова Андрій Найда разом із заступником Богданом Білецьким оглянули підкачувальні насосні станції. Вони відповідають за тиск води, яка подається у багатоповерхівки, на Височанку, Підгірки.

Обладнання станцій вже замінено та працює нормально. Але є потреба в ремонті приміщень, а також необхідно продумати їх обігрів у випадку, коли ТЕЦ припинить подавати тепло на місто. «Також опрацьовуємо варіант заміни генераторів на більш потужніші, оскільки у період, коли вимикають світло, є проблема з подачею води на вул. Височанка та в р-н Підгірки, Калуську ЦРЛ. Ми ж хочемо забезпечити безперебійне водопостачання скрізь», - зазначив Андрій Найда.

Обговорили і забезпечення належного водопостачання в с. Вістова. Наразі працівники КП «КЕК» будуть напрацьовувати кошторис. Важливо розуміти скільки коштів необхідно залучити на впровадження зазначений заходів. Частину робіт планують розпочати цьогоріч та продовжити в наступному.

«Реалізація всіх цих проєктів дозволить мінімізувати втрати води та зменшити витрати на електроенергію», - переконаний міський голова.

Інші новини