11o

ПІД ПОКРОВОМ ТВОЇМ, ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЕ

  • 2024.09.07 16:31
    • Актуально
    • Громада
  • 50

Четвертий рік поспіль Калуська громада підносить свої молитви до Чудотворної ікони Пресвятої Богородиці Гошівської.

✨Сьогодні прощу до цієї великої святині розпочали з молитви на вервиці та святкової Архієрейської Літургії, яку очолив Архієпископ та Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Кир Володимир Війтишин.

Митрополита Володимира зустрічали віряни, молодь, діти під супровід духового оркестру під керівництвом Івана Шалати.

Калуську хоругву, яку сьогодні внесли до Божого Храму Лицарі Колумба, було освячено у 2021році. І з того часу проща до Чудотворної ікони Пресвятої Богородиці – невід’ємна подія в житті громади. ????????За це завдячуємо нашому Захисникові, моєму першому заступнику Мирославові Тихому, який свого часу й ініціював долучення Калуської громади до цієї важливої події.

Сьогодні ми всі молилися за Україну, її Захисників та увесь народ. Божественна літургія у співслужінні владики Володимира та священників Калуського, Голинського та Боднарівського деканатів супроводжувалася молитовними переспівами у виконанні хору КДМШ «Домінус».

Дякуємо Богу та нашим Захисникам за цей день, який ми провели разом з громадою в молитві! Нехай Господь почує наші благання про Перемогу, зміцнить силою своєю увесь український народ та допоможе наблизити той омріяний день!

Щира подяка всім, хто долучився до організації та проведення прощі. Хай милостивий Господь посилає на вас своє благословення!

Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!

Інші новини