20o

Сьогодні під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого, в Калуському міському центрі соціальних служб відбулося чергове засідання координаційної ради з питань надання соціальних послуг сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах

  • 2023.06.30 13:55
    • Соціальна сфера
  • 170

Станом на сьогодні, фахівцями із соціальної роботи КМЦСС здійснюється робота з 88 сім’ями, де підтверджено складні життєві обставини, у яких на вихованні 125 дітей. На засіданні координаційної ради розглянуто справи 4 нововиявлених сімей.

Проблемними питаннями, винесеними на розгляд дорадчого органу були: неналежне виконання батьківських обов’язків, потреба у влаштуванні особи у спеціалізований заклад, потреба у оформленні опіки над неповнолітніми. Завершено справи 10 сімей, де складні життєві обставини подолано або мінімізовано.

Згідно піврічної звітності до  Калуського  міського центру соціальних служб надійшло 862  звернення, здійснено 476 інспектувань та складено відповідні акти, 66 сімей перебуває під соціальним супроводом в них на вихованні 99 дітей.

Інші новини