10o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий та заступниця міського голови Наталія Кінаш здійснили огляд пунктів вакцинації на базі виставкової зали та ПК "Юність"

  • 2021.11.02 19:09
    • Охорона здоров'я
  • 588

Розгортання додаткового пункту значно зменшило терміни очікування для людей та навантаження на медичні бригади. На 15.00 год. щеплення у цих двох пунктах орієнтовно отримало до 600 осіб. За вчорашній день усіма вакцинальними бригадами КНП "КМЦ ПМСД КМР" проведено 1154 щеплення, що є дуже великим показником. Очільники громади і надалі вживатимуть усі можливі дії щоб зробити процес вакцинації якомога комфортнішим для пацієнтів та працівників, наскільки дозволяють умови. Працівникам установ, у яких розміщено пункти вакцинації дано розпорядження розмістити у залах додаткові крісла для очікування людям похилого віку та з обмеженими можливостями, забезпечити безперешкодний доступ людей в глядацьку залу, щоб уникнути переохолодження. Сподіваємось, що за тиждень - другий напруга зменшиться.

Щира подяка усім працівникам вакцинальних бригад і тим, хто надає допомогу пацієнтам в умовах пандемії, адже навантаження на наших медиків зараз дуже велике!

Інші новини