11o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів засідання комісій з питань соціального захисту мешканців громади

  • 2023.01.20 13:11
    • Соціальна сфера
  • 152

Вчора, 19 січня, перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів засідання комісій з питань соціального захисту мешканців громади.

   Серед питань, що були на порядку денному, розглядались надання одноразових грошових допомог військовослужбовцям, які отримали поранення за трьома зверненнями та 18 звернень онкологічних хворих. Усі прохання комісіями розглянуто та надано відповідні рекомендації. А на чергових засіданнях виконавчого комітету та сесії міської ради буде прийнято відповідні рішення.

   Також відбулося засідання міської комісії з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом. Тут обговорювали питання розподілу перевізникам коштів, виділених з місцевого бюджету Калуської міської територіальної громади на І півріччя 2023 року для відшкодування за перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування, до міського кладовища, до садово-городніх ділянок, садово-городніх масивів Зелений Яр і Середній Угринів та на приміських автобусних маршрутах Калуської міської територіальної громади.

Інші новини