13o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів робочу зустріч з новопризначеним керівником Дністровського басейнового управління водних ресурсів Віталієм Андрійчуком

  • 2022.11.29 14:28
    • Надзвичайні ситуації
  • 228

Сьогодні в першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулася дуже цікава (а головне – результативна) зустріч з представниками державного агентства водних ресурсів України Дністровського БУВР, зокрема з його новопризначеним керівником Віталієм Андрійчуком.

Зрозуміло, що тема розмови була предметною і стосувалася заходів, виконання яких би дало можливість поліпшити гідрологічний та санітарний стан річок, що протікають через місто – Сівки та Млинівки. Йдеться про будівництво гідротехнічних об’єктів – водорозподільчих вузлів у районі Домбровського кар’єру (на руслі Сівки) та на місці притоку річки Чечви до Млинівки. Обговоривши загальну концепцію такого плану, фахівці агентства водних ресурсів разом з управлінцями з надзвичайних ситуацій відразу ж виїхали на місцевість, щоб вже невідкладно приступити до обстеження території та перейти до проектувальних робіт.

Сподіваємося, що все задумане реалізуємо спільними зусиллями, і в результаті стан наших річок якісно буде змінюватися.

Інші новини