19o

Перший мед від «4.5.0. ПРИКАРПАТТЯ» Історія появи вуликів на території реабілітаційного центру «4.5.0. Прикарпаття»

  • 2024.08.01 16:25
    • Громада
    • Оголошення
  • 47

Історія появи вуликів на території реабілітаційного центру «4.5.0. Прикарпаття» співзвучна з людською щирістю, небайдужістю і турботою. У квітні цього року досвідчений бджоляр Федір Турій із Сівки-Войнилівської подарував для центру 5 вуликів із 10 бджолиними сім’ями.
Опікуватися господарством погодився мешканець Хотіня пан Володимир. Під його пильним наглядом бджолине сімейство примножувалось. Тож команді центру довелося докупити ще 4 вулики.


Зараз тут функціонує вже потужна пасіка, яку планують розвивати й надалі. Адже продукти бджільництва будуть надзвичайно корисним додатком до реабілітації наших Захисників. До того ж, на території центру хочуть облаштувати апітерапевтичний будиночок, в якому безпосередньо на вуликах будуть встановлені лежаки. Тож майбутні відвідувачі, які проходитимуть реабілітацію, матимуть змогу покращити власний психологічний і емоційний стан та зануритися в якісний здоровий сон.


Днями команда «4.5.0. Прикарпаття» зібрала перший урожай меду. А сьогодні, у свято Медового спасу, керівниця реабілітаційного центру Василина Перегуда зазначила, що радо поділяться медом із охочими його скуштувати. Але приємне вирішили поєднати з корисним: мед обмінюють на донати, які спрямують на розвиток центру.


Детальніше про акцію можна дізнатися на сторінці «4.5.0. Прикарпаття»: https://www.facebook.com/share/3MaBGCK1LqsXsZoS/


Поділяє спільну радість і очільник Калуської громади Андрій Найда: «Радіємо успіхам команди реабілітаційного центру «4.5.0. Прикарпаття». Із нетерпінням чекаємо відкриття закладу! P.S. Обов’язково постараюся скуштувати уже брендований мед!»

Інші новини