28o

ПЕРШИЙ ДЕНЬ ОСЕНІ – ДЕНЬ ЗНАНЬ

  • 2024.09.01 10:56
    • Актуально
    • Громада
  • 60

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки та всі працівники закладів освіти! Вітаємо вас на порозі нового навчального року!

1 вересня – це завжди старт назустріч новим знанням, розвитку, здобуткам, яскравим враженням, новим друзям, цікавим пригодам. Але, разом із тим, уже третій рік поспіль, ми вирушаємо в новий навчальний рік, адаптуючись до викликів, які приносить в Україну війна.

Часом буває складно, проте, всі ми вже встигли переконатися в тому, що українців нічим не скорити, не залякати, і, тим паче, не здолати! Наша освітянська родина навчилася навчатися та дарувати знання в укриттях, а звуки повітряних тривог приглушуються голосними співами патріотичних пісень нашими дітьми.

Тож щиро бажаю всім у новому навчальному році – не загубити сили духу, не втрачати надії та віри у Перемогу, єднатися та йти назустріч своїм мріям, щодня завдячуючи Захисникам за оборону України.

Уже завтра, 2 вересня, наші діти вирушать на перший урок нового освітнього періоду. Цей шлях буде не легким, але він є надзвичайно важливим. Адже освіта – це основа майбутнього нашої країни, її відродження та розвитку. Щиро завдячую педагогам громади за те, що попри війну, не покинули країни та свого покликання – навчати. Ваш внесок у майбутнє нашої нації – неоціненний!

Дорогі учні! Пам’ятайте, що знання – це сила, яка допоможе будувати життя! Ви – наше майбутнє, і саме від вас залежить, якою буде Україна після Перемоги. Тож навчайтеся, вдосконалюйтеся, розвивайте свої вміння та таланти, адже українці – це освічена нація. Так було, і так буде завжди!

Із Днем знань, дорога громадо!

Міський голова Андрій НАЙДА

Інші новини