7o

З метою поліпшення стану забезпечення якісних послуг з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах заступник міського голови Богдан Білецький провів нараду з перевізниками

  • 2022.07.01 15:00
    • Громада
    • Транспорт
  • 323

   Спершу обговорили питання приведення транспортних засобів до порядку - оновлення табличок, прибирання, впорядкування місць для сидіння тощо. Богдан Білецький закликав керівників підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення, стежити за рівнем обслуговування пасажирів та етикетом спілкування водіїв. Бо власне на це часто скаржаться наші мешканці.
   Наступне обговорення стосувалось збільшення кількості рейсів на маршрутах, які в період проблем з пальним були дещо оптимізовані.
Попередньо (готуючись до такої наради) відділ транспортного забезпення впродовж трьох днів проводив моніторинг усіх автобусів, які здійснювали перевезення, аналізуючи пасажиропотік. Результати цієї роботи показали попит на окремі напрямки, на які й пропонувалося додати рейси. За результатами наради очікуємо, що перевізники проведуть роботи щодо покращення стану транспортних засобів, а мешканці будуть бачити якісні зміни.
   А про збільшення кількості рейсів на маршрутах повідомимо завчасно.

Інші новини