13o

Перемога для мене-це… щастя, радість, світло, відбудова…

  • 2023.02.23 10:26
    • Соціальна сфера
  • 624

У Калуському ліцеї №7 точка «СПІЛЬНО. Соціальні послуги»  разом з волонтерами-старшокласниками  організували створення карти незламної України під гаслом «Перемога для мене – це..».

   Ось уже рік як найомріянішим та найціннішим для кожного українця є слово ПЕРЕМОГА. По-особливому воно відгукується у дітей, які перебувають  в укритті і намагаються розважати один одного та допомагати.  За підтримки дитячої точки «Спільно. Соціальні послуги»  учні-волонтери разом із молодшими школярами роблять цікаві речі своїми руками, малюють та просто спілкуються про наболіле: війну та очікування її завершення нашим тріумфом. Саме в таких умовах і народилась ідея створити карту-пазли, яка б показала не тільки красу нашої Батьківщини, а й розкрила міркування дітей щодо їх власного відголосу на ПЕРЕМОГУ та дала можливість візуалізувати мрію.

   Результати роботи демонструють різноманітність асоціацій, відгуків і навіть очікувань щодо ПЕРЕМОГИ.  Проте є те, що об’єднує їх – це  любов до рідної України, відчуття єдності і приналежності до одного народу, однієї нації та, звісно, позитивні емоції. 

  Варто зазначити, що роль європейських держав у нашій перемозі теж оцінена учнівською молоддю і розкрита словом «Дружба».

  «Перемога для мене-це впевненість у нашому щасливому майбутньому, адже у нашому ліцеї №7 надзвичайно талановиті діти,  патріоти своєї країни, активні громадяни та цікаві особистості. А що  для Вас перемога?»

  Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги, що впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку  (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”.

Інші новини