27o

«Перемога буде за нами», - Мирослав Тихий, заступник командира одного з підрозділів ЗСУ

  • 2024.08.29 16:21
    • Громада
  • 35

Про Мирослава Тихого, першого заступника міського голови, а тепер заступника командира одного з підрозділів ЗСУ написав у соціальній мережі командир Назарій Кішак.



У дописі йдеться, що Мирослав Тихий донедавна перший заступник міського голови міста Калуш, а нині командир одного з підрозділів, який працює на Харківському, Сумському та Курському напрямках, з перших днів війни став на захист України. Передбачаючи неминучість повномасштабного вторгнення, він вступив до лав територіальної оборони одразу після ухвалення закону про ТрО. «Війна закінчиться — повернуся до своїх обов’язків. Але наразі вся увага сфокусована на війні», — зазначає Тихий.

Мирослав починав свою бойову діяльність на Запоріжжі в інженерно-саперному взводі. Потім у роті вогневої підтримки працював на спостережних пунктах фактично впритул до противника. Зараз його підрозділ активно протистоїть противнику на харківському напрямку, використовуючи новітні технології та ударні БпЛА.

«Динаміка шалена: війна тепер технологічна, усе максимально дистанційно», — розповідає Тихий, додаючи, що їхній взвод уже має чимало успішних операцій зі знищення ворожих цілей.

Мирослав вважає, що його досвід на посаді заступника міського голови Калуша допомагає йому ефективно виконувати обов'язки командира. «Людей треба чути, розуміти й дати їм ресурс, щоб вони мали чим працювати», — переконаний він.

Попри всі виклики, Мирослав Тихий та його підрозділ залишаються впевненими у своїй місії. «Маємо багато ідей і планів. Перемога буде за нами!» — наголошує він, вірячи, що їхній внесок допоможе Україні здобути перемогу та відновити територіальну цілісність країни.
Переможемо!

Інші новини