25o

ПАМ’ЯТАЄМО І БУДЕМО ПАМ’ЯТАТИ

  • 2024.08.29 08:31
    • Актуально
    • Громада
  • 31
29 серпня – День, коли вся Україна схиляє голови в скорботі, вшановуючи пам’ять наших захисників, які віддали свої життя за свободу і незалежність Батьківщини. Це день, коли ми згадуємо кожного, хто загинув на фронті, захищаючи нашу землю від ворога.


Сьогодні 10 річниця Іловайського трагедії. Тоді нам здавалося, що гірше уже не буде. Але то був далеко не кінець, а лише початок і досі незакінченої боротьби. Іловайський котел, Дебальцеве, Авдіївка, Бахмут – ці назви міст і селищ стали символами незламного духу українських воїнів. Тисячі наших земляків віддали свої життя, захищаючи кожен метр української землі.

Вшановуючи пам’ять загиблих Героїв, ми маємо пам’ятати, що їхня боротьба триває. Ми маємо зберегти їхню пам’ять, передати її наступним поколінням. Ми маємо зробити все можливе, щоб їхня смерть не була марною.

Ми маємо об’єднатися, підтримувати один одного і продовжувати боротьбу за нашу незалежність. Адже тільки в єдності ми зможемо побудувати сильну Україну, гідну пам’яті наших Героїв.

У цей скорботний день ми схиляємо голови перед нашими загиблими Захисниками. Вічна пам’ять! Герої не вмирають!08:16

Інші новини