8o

Дитячо-юнацька спортивна школа Калуської міської ради увійшла до рейтингу найкращих шкіл України

  • 2024.03.07 16:30
    • Громада
    • Спорт
  • 107

    Сьогодні, 7 березня, під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОВА Віталія Ільчишина та начальника управління спорту та молодіжної політики ОДА Ореста Оклієвича відбулося засідання президії управління спорту та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

   Серед іншого розглянули питання про стипендії кращим спортсменам та рейтинг серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл нашої області. Відрадно, що за результатами досягнень у 2023 році, дитячо-юнацька спортивна школа Калуської міської ради та дитячо-юнацька спортивна школа «Сокіл» увійшли в 35 кращих шкіл області, посівши у рейтингу 4 та 7 місця відповідно. Крім того, п’ять кращих спортивних шкіл Івано-Франківської області було подано до всеукраїнського рейтингу. Таким чином, за розвитком фізичної культури та спорту у 2023 році, дитячо-юнацька спортивна школа Калуської міської ради посіла 37 місце серед 300 найкращих спортивних шкіл України.

  – Це дуже хороший результат і ми маємо чим пишатися, – зазначив начальник управління молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради Михайло Клим.

   Щодо стипендій, то члени президії проголосували за призначення щомісячних стипендій кращим спортсменам області в розмірі від 2 до 6 тисяч гривень. До списку провідних спортсменів Івано-Франківської області й призначення щомісячної премії у розмірі 6 тисяч гривень увійшла калушанка Аліна Філіпович (вільна боротьба). Також визнано одним із кращих спортсменів області і призначено щомісячну стипендію у розмірі 5 тисяч гривень калушанина Назара Левицького (спортивне орієнтування). Крім того, щомісячну стипендію у розмірі 3 тисяч гривень отримуватимуть калушани Андрій Свирид (вільна боротьба), Володимир Щавінський (важка атлетика) та Христина Демчук (вільна боротьба).

   Дякуємо спортсменам та їх тренерам за наполегливу працю та великий внесок у розвиток спортивного майбутнього нашої громади. Бажаємо подальших успіхів та нових рекордів!

Інші новини