12o

Успіхи калуських спортсменів

  • 2023.12.12 14:48
    • Громада
    • Спорт
  • 144

  Як завжди вдало продовжують виступати юні калуські спортсмени на змаганнях різного рівня.

  Кілька з них були організовані з нагоди Дня Святого Миколая.

   Так, 9-10 грудня у столиці відкриті змагання з орієнтування у приміщеннях Київського національного університету ім. Тараса Шевченка зібрали майже 500 учасників з різних регіонів України (Донецька, Полтавська, Сумська, Одеська, Луганська, Вінницька, Хмельницька, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Запорізька області та найбільше учасників з міста Києва). Дистанції були цікавими і в той же час складними, де кожен коридор мав такі невеличкі та обмежені простори, що потрібно було виявити справжній талант орієнтування. Довгі коридори та сходові клітки, багато поверхів і корпусів з перебіганням через вулицю не залишили байдужим нікого.

   Із задоволенням бігали спортсмени віком від 6 до 70 років. Вихованці відділення спортивного орієнтування ДЮСШ Калуської міської ради (тренерка Галина Строчук) за сумою двох днів посіли три призові місця. А саме: Вікторія Баранівська (групі Д14) 1 місце, Ольга Єнкало (Д 18) 2 місце, Руслан Хасаншин (Ч12) 2 місце.

   Переможці отримали медалі, грамоти і солодкі подарунки.

   Дню Святого Миколая та підтримці ЗСУ був присвячений відкритий обласний турнір з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років, що відбувся 9 грудня у Коломиї. Понад 60 юних спортсменів зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Коломиї та Калуша взяли участь у цих змагання. З-поміж них – вихованці тренерів Калуської ДЮСШ «Сокіл» Ігоря Стечака та Марії Відливаної. Ужинок калушан – сім медалей. Володимир Мудрик і Марія Ганущак здобули золото, Орест Мудрик, Павло Дмитрів, Олександра Лукасевич і Богдан Василечко вибороли срібні нагороди, Олександр Каменчук – бронзу.

  Переможців нагородили медалями, грамотами від управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА та солодкими призами.

Інші новини