28o

Калуська міська рада та ГО «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» підписали меморандум про співпрацю

  • 2023.12.21 11:41
    • Громада
  • 176

  Цей крок дозволить створити освітній простір для педагогів двох громад – Калуської та Верхнянської.

   Сьогодні, 21 грудня, Калуська міська рада та ГО «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» підписали меморандум про співпрацю. Це ще один важливий крок на шляху реалізації грантового швейцарсько-українського проекту «DECIDE», який спрямований на створення освітнього простору для педагогів двох громад – Калуської та Верхнянської.

   Нагадаємо, нещодавно Калуська громада стала одним із переможців конкурсу міні-грантів на розвиток освіти від швейцарсько-українського проєкту DECIDE. Згодом Калуська громада підписала з Верхнянською громадою договір про співробітництво, адже це передбачено умовами отримання гранту.

   За словами міського голови Андрія Найди, загальний бюджет проекту становить 150 000 грн. З них – 130 000 грантові кошти, а 20 000 – співфінансування з бюджету Калуської громади. – Підписання меморандуму – повноцінний старт, щоб вже втілювати проєкт в життя, – наголосив Андрій Найда. – Центр професійного розвитку педагогічних працівників матиме можливість ефективно проводити навчання з підвищення кваліфікації учителів. Зокрема, отримають оргтехніку та ресурси для облаштування освітнього простору.

   Подяка освітянам за пошук можливостей для розвитку галузі, вдосконалення діяльності та їх реалізації.

Інші новини